Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...Ημέρα εγκλεισμού 25η-Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2020



Πόσο μοναδικά ανθρωποκεντρική είναι η Ελλήνων Πολιτεία;;;

Γιατί, σε ποια άλλη εποχή και σε ποια κοινωνία έδιναν οι άνθρωποι ΟΡΚΟ ΥΓΕΙΑΣ στον εαυτό τους, μόλις συνειδητοποιούσαν το χαρούμενο γεγονός του ερχομού ενός μωρού, ενός Ελλάνιου γόνου στη ζωή;;;Στις αποστατικές εποχές, που διήρκεσαν χιλιετίες ολόκληρες, οι γυναίκες δούλευαν σκληρά ως την ώρα της γέννας και συνέχιζαν και μετά τη γέννα, κουβαλώντας πολλές φορές το νεογέννητο μαζί τους. Ζούσαν μέσα σε συνθήκες φτωχειας, στέρησης και δεν είχαν τροφή ούτε για το μωρό.Είχαν έρθει χρόνια που απέβαλλαν το έμβρυο γιατί δεν είχαν δουλειά και χρήματα να το μεγαλώσουν.Και υπήρξαν κι εποχές παράλογες όπου οι γυναίκες δεν τεκνοποιούσαν και δεν θήλαζαν, για να μην κατστρέψουν το κορμί τους με τα σημάδια της γέννας. Το αποστατικό ιερατείο τις αντιμετώπιζε ως βρωμερές κι έπρεπε με ευχές να τις εξαγνίσει...

Όμως,η Ελλήνων Πολιτεία έβαλε τέλος σε όλη αυτή την σχιζοφρένεια και την παράνοια.

Η Ελλήνων Πολιτεία έδινε κίνητρα και ΄στεκόταν στο πλευρό των νέων γονιών προκείμένου να φέρουν στη ζωή Ελλάνιους γόνους.

 Η Πολιτεία, μόλις ενημερώθηκε για την εγκυμοσύνη της Μελπομένης, της έδωσε άδεια από την πρωτη στιγμή από την εργασία της, προνοώντας για πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη. Τώρα προείχε η εγκυμοσύνη κι έπρεπε όλοι να βοηθήσουν ώστε το παιδί να έρθει στον κόσμο με ασφάλεια. Η νεαρή μανούλα θα έπρεπε να είναι συγκεντρωμένη στην μοναδική εμπειρία της κύησης και να ετοιμάζει όλο το περιβάλλον που θα υποδεχόταν το μωρό της.

Ολα τα έξοδα που θα αφορούσαν το γεγονός, ιατρικές επισκέψεις, γέννα, θα τα αναλαμβανε η Πολιτεία.Κι αν αργότερα η μητέρα ήθελε να επιστρέψει στον εργασιακό χώρο πάλι η Πολιτεία θα προνοούσε και για αυτό παρέχοντας της εργασιακές επιλογές στο αντικείμενο της.

Η πρώτη πράξη του Αριστοτέλη και της Μελπομένης, που σε 8 μήνες θα γινόταν γονείς, ήταν να δώσουν τον ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, για το παιδί τους, στον ίδιο τους τον εαυτό και για το σώμα που εννέα μήνες θα φιλοξενεί τον Ελλάνιο γόνο.

Γιατί δεν γίνεται μια γυναίκα να μεγαλώνει στο σώμα της το μωράκι της αλλά να μην προσέχει την υγεία της.

Σύμφωνα με τον όρκο της υγείας:

ΟΤΑΝ Η ΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΓΕΙΑΣ

...

Εάν διαταραχθεί αυτή η αρμονία τότε εμφανίζονται οι ασθένειες.

Η Δημιουργία έδωσε απλόχερα την υγεία στο περιβάλλον του ανθρώπου και του έδωσε και την ελεύθερη βούληση να το προστατεύει για να έχει την υγεία του.

Όλα πρέπει να είναι σύμμαχοι της ζωής και της υγείας και ο άνθρωπος αρωγός και προστάτης όλης της φύσης.

Αέρας, νερό, τροφή όλα πρέπει να χαίρουν άκρας υγείας γιατί μόνον έτσι ό άνθρωπος θα είναι κι εκείνος υγιής, γιατί αναπνέει τον αέρα, πίνει το νερό και τρέφεται με τις τροφές.

Για ποιον λόγο λοιπόν να πράξει έργα που θα προκαλέσουν την παραμικρή μόλυνση στο ίδιο του το περιβάλλον;;;

Όμως, επειδή σε προηγούμενες εποχές οι άνθρωποι παγιδεύτηκαν κι έπρατταν άνοα, βλάπτοντας τον ίδιο τους τον εαυτό και το περιβάλλον τους, γι αυτό  και δεσμεύοταν με όρκους όπως ο όρκος της υγείας.

Στον τρίτο μήνα - Πύλη της κύησης, οι δυο γονείς θα έδιναν τον ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, όπου μέσω αυτού θα αναγνώριζαν πως το παιδί τους δεν είναι κτήμα του, δεν είναι αντικείμενο κέρδους και σκοπιμότητας,ότι δεν θα του επιβάλλον ποτέ τις δικές τους προσδοκίες, προσωπικές και κοινωνικές, ούτε θα του επιβάλλουν αποστατικά χαράγματα, δοξασίες και δογματικές διδαχές αλλά θα προστατεύουν πάντα την Ελεφθερία της νέας Ελλάνιας οντότητας, με σεβασμό και τιμή.

Το επόμενο βήμα θα γινόταν στην ένατη Πύλη - μήνα, όπου οι γονείς θα επικαλούνταν τις αμέθεκτες δυνάμεις της Εστίας να εστιάσουν στην εστία τους και στην κάθαρση αυτής από ενεργειακής πλευράς.

Κι έπειτα ο Αριστοτέλης, ο πατέρας, θα πήγαινε στις πηγές του ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ, να συλλέξει μόνος του το ύδωρ χαράσοντας λόγια και πάλι εμψυχωμένα για το παιδί του που αυτό το ύδωρ ήταν δικό του, δώρο από τον πατέρα του και τις Δημιουργικές Δυνάμεις που είχαν το Θρόνο τους στον Αχαίρωντα.

ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ!!!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ!!!

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ....

ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ...

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ!!!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

 

 

ΠΗΓΗ: Ε.ΣΥ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΕΑ
https://esykozanisnea.blogspot.com/2020/12/25-01-2020.html

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια