Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας στην Αρμενία (βίντεο)

 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΜΑΣ !!! ΑΙΜΑ ΜΑΣ !!! ΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !! ΕΛΛΑΣ !!! ΕΛΛΑΣ !!! ΕΛΛΑΣ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ !!! Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ… ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ !!! ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ !!! ΕΛΛΑΣ !!! ΕΛΛΑΣ !!! ΕΛΛΑΣ !!! ΕΛΛΑΣ !!! ΕΛΛΑΣ !!!

………..

Η Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας στην Αρμενία (βίντεο)

el.armradio.am

Η 9η Φεβρουαρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας. Εδώ και πολλά χρόνια η Ένωσή Ελληνικών Κοινοτήτων της Αρμενίας έκανε ό, τι είναι δυνατόν για τους Έλληνες που ζουν σε διάφορες περιοχές της Αρμενίας να έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν στη μητρική τους γλώσσα την Ελληνική. Αυτή η σημαντική αποστολή είναι ο βασικούς άξονας και ο στόχος της δραστηριότητας της Ένωσής Ελληνικών Κοινοτήτων της Αρμενίας.

Την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας της Ελληνικής Γλώσσας τα παιδιά της Ελληνικής Χορωδίας της πόλης Αλαβερντί, με την δασκάλα Γκοχάρ Αβλαστίμοβα ετοίμασαν μια μικρή συναυλία, κατά τη διάρκεια της οποίας τραγουδάνε στα νέα Ελληνικά και στα Ποντιακά.


 

ΠΗΓΗ: ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
https://alfeiospotamos.gr/?p=47004

 

Δεν υπάρχουν σχόλια