Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απίστευτο: ΦΕΚ υπ. Εργασίας υπέρ παιδόφιλων και άλλων “ανάπηρων”!

 


 

Εντωμεταξύ, λίγους μήνες μετά τη δημοσίευση απόφασης στο ΦΕΚ, που «αναγνωρίζει» τους παιδόφιλους ως ανάπηρους και τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν ακόμα και επιδόματα


Παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, τζογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς «επιβραβεύονται» από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%.

Μάλιστα, απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ακόμα και επιδόματα… Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει (ένα από τα πολλά) είναι πώς κάποιος πολίτης δηλώνει παιδόφιλος και βρίσκεται εκτός φυλακής, ώστε να απολαμβάνει τα προνόμια των αναπήρων! Πρόκειται για σκανδαλώδη λογική που όχι μόνο προσβάλλει την κοινότητα των αναπήρων, αλλά προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες για την καταλληλότητα του αρμόδιου υπουργού που ίσως να μην εξετάζει σωστά τις αποφάσεις που υπογράφει…

Από τις 8 Νοεμβρίου 2011, οι παιδόφιλοι επιβραβεύονται με ποσοστό αναπηρίας, όπως μπορεί ο κάθε πολίτης να διαπιστώσει στο ΦΕΚ της κυβέρνησης στη σελίδα 38170:http://www.disabled.gr/lib/images/41920.pdf

Εντωμεταξύ, λίγους μήνες μετά τη δημοσίευση απόφασης στο ΦΕΚ, που «αναγνωρίζει» τους παιδόφιλους ως ανάπηρους και τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν ακόμα και επιδόματα, το υπουργείο προσπαθεί να «κουκουλώσει» το θέμα. Το Νοέμβριο του 2011 δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη, να εντάξει στα άτομα με αναπηρία ανθρώπους με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές, που οδηγούν σε εγκληματικές συμπεριφορές όπως: τους παιδόφιλους, τους επιδειξιομανείς, τους κλεπτομανείς και τους ηδονοβλεψίες. Συγκεκριμένα στο επίσημο ΦΕΚ προβλέπονται ως ποσοστά αναπηρίας της τάξης του 30%. Ωστόσο, σήμερα το υπουργείο τηρεί σιγή ιχθύος για το εν λόγω ζήτημα προσπαθώντας να βρει μια λογική απάντηση.

Η «γκάφα» του υπουργού Εργασίας, εγείρει αναμφίβολα πολλά ερωτήματα. Όπως και να έχει, σοκ προκαλεί και μόνο η ειδήση ότι με την απόφαση του Υπουργού, όσοι είναι παιδόφιλοι μπορούν να τύχουν ευεργετικών διατάξεων καθώς θεωρούνται πολίτες με αναπηρία δίοτι αντιμετωπίζονται ως άτομα με… ψυχικό νόσημα. Εκτός από τους παιδόφιλους με «ποσοστά αναπηρίας», επιβραβεύονται και όσοι έχουν παθολογική εξάρτηση από τυχερά παιχνίδια, ή είναι πυρομανείς, κλεπτομανείς, ή σαδομαζοχιστές και αλκοολικοί και… φετιχιστές.

Ανεξάρτητα πάντως από το εάν υπάρχει επιστημονική επιτροπή που θα διόρθωνε τις κατηγορίες που υπάγονται στο νόμο περί αναπηρίας, από τις 8 Νοεμβρίου οι παιδόφιλοι είναι επισήμως ανάπηροι και μπορούν σε συνδυασμό με άλλες παθήσεις να πάρουν ακόμη και επιδόματα από το ΙΚΑ. Αν και στην πραγματικότητα, οι δικαιούχοι αναπηρικών επιδομάτων πρέπει να έχουν δια του νόμου 67% και άνω ποσοστό αναπηρίας, ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Κουτρουμάνη, στους παιδόφιλους αναγνωρίζεται 30% αναπηρία. Ένας παιδόφιλος λοιπόν σε συνάρτηση με άλλη πάθηση θα μπορούσε να λαμβάνει ακόμα και αναπηρική σύνταξη!
https://www.sfirixtra.gr/topika4359-pedofiloi/

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΑΝΑΤΑΣΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ:

25-30% αναπηρία. Δηλαδή ο ψυχίατρός σου σου κάνει εισηγητικό φάκελο στον οποίο αναγράφεται η διάγνωσή σου και με αυτόν περνάς ιατρική επιτροπή από την οποία κρίνεται το τι ποσοστό αναπηρίας θα πάρεις.
Βέβαια στην πραγματικότητα οι πάσχοντες παθήσεων, νόσων και διαταραχών που νομοθετικά πάσχουν από αναπηρία (και στην επιτροπή αποδίδεται το ποσοστό, όχι η μη αναπηρία, την οποία υποστηρίζει και ο θεράπων ιατρός που δίνει τον εισηγητικό φάκελο) περνάν από μια εξεταστική επιτροπή η οποία ξεπερνά το άγχος ακόμα και των πανελληνίων εξετάσεων για σπουδές, καθώς από την απάντηση της επιτροπής κρίνεται η ίδια η διαβίωση του πάσχοντος.
Το ποσοστό αναπηρίας που αποδίδει επίδομα είναι το 67%. Το επίδομα είναι 622€ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ. Δηλαδή 311€ το μήνα.
Και ερωτώ. Αν με 25-30% αναπηρία που δίνει παροχές σε παιδεραστές, επιδειξίες, τζογαδόρους κλπ δίνεται και μεγαλύτερο ποσοστό ανάλογα με τη περίπτωση; Τόσο που να αγγίζει και το απαραίτητο 67% για επίδομα;
Δηλαδή πάει ο παιδεραστής στον ψυχίατρο και του λέει, κάνω σεξ με 2 παιδάκια τη βδομάδα και ο ψυχίατρος του λέει "α με 2 παιδάκια τη βδομάδα πιάνεις μόνο 15%".
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ. ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΙΓΝΩΣΚΕΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ;;;;;;
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΖΕΙΣ ΩΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.
ΕΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΧΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια