Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ 400 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ !!


  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ( ΑΛΛΟΙ ΑΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΖΕΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΝΔΙΚΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΪΤ !! ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΣΑ Το Ισραήλ στέλνει αεροπλάνα φορτωμένα με όπλα στο Αζερμπαϊτζάν. ) ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΑΡΜΕΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ – ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΤΟΞΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΩΣ ΚΡΑΤΗ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ … ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ: Η διεθνής κοινότητα δήλωσε ξεκάθαρα ότι η συμμαχία Αζερμπαϊτζάν-Τουρκίας διεξάγει πόλεμο με τη βοήθεια και τη συμμετοχή ξένων τρομοκρατών (φωτο-βίντεο)

… ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 1918 ΟΤΑΝ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ…
………………………………………………………….

400 τρομοκράτες θα σταλούν στο Αζερμπαϊτζάν τις επόμενες ημέρες

Η Τουρκία σκοπεύει να στείλει περισσότερους από 400 τρομοκράτες από την Συρία στο Αζερμπαϊτζάν τις επόμενες ημέρες. Τα παραπάνω αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Αρμενίας Τιγκράν Αβινιάν στο telegram κανάλι επικαλούμενος εγκεκριμένη συριακή πηγή.

«Σύμφωνα με το Συριακό Κέντρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR), η Τουρκία ετοιμάζει περισσότερους από 400 Συριακούς μισθοφόρους μαχητές για να τους στείλει στο Αζερμπαϊτζάν τις επόμενες ώρες και μέρες», ανέφερε ο Αβινιάν.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του οργανισμού, τουλάχιστον 119 μαχητές έχουν σκοτωθεί, εκ των οποίων 78 έχουν μεταφερθεί στη Συρία και οι υπόλοιποι δεν έχουν μεταφερθεί.

Η οργάνωση, επικαλούμενη τις πηγές της, σημειώνει ότι η Τουρκία συνεχίζει το σχέδιό της να στρατολογεί και να στέλνει μαχητές στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά αυτό δεν είναι πλέον τόσο εύκολο, σε αντίθεση με τη Λιβύη, «επειδή πολλοί αρνούνται να πάνε στο Αζερμπαϊτζάν για πολλούς λόγους». el.armradio.am

 

ΠΗΓΗ: ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
https://alfeiospotamos.gr/?p=46302



Δεν υπάρχουν σχόλια