Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΓΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ (ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ) ΣΗΜΙΤΗ; !!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ; ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΟΤΙ “ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ”; !!!

 

«Απίστευτα πράγματα» , διαπιστώνει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ ότι , συμβαίνουν στην εξωτερική πολιτική της χώρας και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις με την Τουρκία αλλά και τις λεγόμενες… «συμμαχίες» της χώρας μας. Η εφημερίδα μάλιστα κυκλοφορεί με τίτλο: «ΕΛΙΑΜΕΠ: Ο Σημίτης επί κεφαλής των διαπραγματεύσεων για την Χάγη!»

ΠΗΓΗ

………………………………………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΕΣΤΙΑ” Ο ΠΡΕΣΒΥΣ ΚΑΚΛΙΚΗΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ – ( ΣΗΜΙΤΗ ) ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΕΝΙ ΖΕΛΟΝ – ( ΒΕΝΙΖΕΛΟ ) !!!

 Ο Βενιζέλος πρότεινε το 1934 τον Κεμάλ για… Νόμπελ Ειρήνης!!!

500511-venizelos-atatourk

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

………………………………………………………….

Αλέξανδρος Διακόπουλος: Έχει κάνει έρευνες το Oruc Reis | Ώρα Ελλάδος 18/8/2020 | OPEN TV

“Ναι, αλλά είναι πιο πολύπλοκο το θέμα. Έχει κάνει έρευνες, για να μην κοροϊδευόμαστε. Δείχνει ότι δεν ήταν αυτός ο πραγματικός σκοπός των ερευνών. Τις πρώτες μέρες δεν είχε κάνει καθόλου έρευνες, ούτε είχε απλώσει καλώδια, ούτε ακούγαμε-γιατί με τα υδροφωνικά ακούμε αν κάνει έρευνες ή όχι. Όταν εμείς “το σηκώσαμε” το θέμα και είπαμε ότι δεν κάνει έρευνες, άπλωσε καλώδια, επέστρεψε, έκανε κάποιες έρευνες. Κάποια στιγμή “σηκώθηκε” λίγο ο καιρός και σταμάτησε τις έρευνες. Ένα καλώδιο έχει, δεν έχει δύο. Για να σας δώσω μια μεταφορά: “μαρκάρει” την περιοχή του. Όποιος έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο του καταλαβαίνει τι εννοώ” … “Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Εφόσον έχει μπει και έχει κάνει έρευνα έστω και μισής ώρας, έχει κάνει την έμπρακτη αμφισβήτηση”



……………………………………………………………………

Μανώλης Ανδρης Τι θα ερευνούσε το Oruc Reis που δεν το ερευνούσε γιατί δεν έριξε καλώδια σε ακτίνα 8 χιλιομέτρων ή έστω 4 χιλιομέτρων όπως θα έπρεπε ούτως ώστε να έχουν κάποια αξία οι έρευνες. Απλά τα ξέπλυνε για τις εντυπώσεις.
Δεν χρειαζόταν τόσος κόπος για να ξαναανακαλύψει τα υποθαλάσσια όρη ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ, νότια του Καστελόριζου και από τι είναι φτιαγμένα.

Θα μπορούσαν να αγοράσουν τις σχετικές δορυφορικές φωτογραφίες από την. ΝΑΣΑ, από τους δορυφόρους που χρησιμοποίησε για τον εντοπισμό τεράστιων ποσοτήτων παγωμένου μεθανίου και κάτω από τους πάγους της Αρκτικής ή στην Σιβηρία, αυτούς που πέρσι πήραν φωτιά και έκαψαν το 1/3 της.

 

Ακόμα πιο εύκολα, θα μπορούσαν να αγοράσουν τα αποτελέσματα αντίστοιχων ερευνών του ΙΓΜΕ στην ίδια περιοχή (Μεσόγειος Όρη Αναξίμανδρος, Ελληνική Γεώσφαιρα, Περιοδική έκδοση ΙΓΜΕ, Απρίλιος 2008, ISSN: 1791-2210, Τόμος 2, Τεύχος 3) απ’ όπου και η σχετική φώτο εξόρυξης. Γνωστά πράγματα, ανακαλυφθέντα εδώ και 15 χρόνια, χωρίς να θέσουν τότε ζήτημα ιδιοκτησίας της περιοχής…

Τι είναι αυτό το παγωμένο πράμα?

Μεθάνιο, δηλαδή το γνωστό μας φυσικό αέριο, εγκλωβισμένου μέσα σε πάγο νερού εδώ και 500εκ χρόνια (τότε είχε ξεπαγώσει απότομα λόγω υπερθέρμανσης του πλανήτη γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα το Μεγάλο Θανατικό. Το 95% των έμβιων στην Γη πέθαναν ακαριαία από δηλητηρίαση).

Ένα κυβικό μέτρο από αυτόν τον πάγο όταν λιώσει δίνει 60 κυβικά μέτρα φυσικού αερίου!
Στα όρη Αναξίμανδρος βρίσκεται μια από τις μεγαλύτερες γνωστές συγκεντρώσεις παγωμένου αερίου παγκοσμίως. Ποσότητα περίπου 100 φορές περισσότερη αυτής των γνωστών κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Αιγύπτου, του Ισραήλ και της Κύπρου μαζί! Φυσικό αέριο σε σχετικά μικρό βάθος που μπορεί να καλύψει όλες τις ενεργειακές ανάγκες της Ευρώπης για καμιά εκατοστή χρόνια. Τζάμπα πράμα δηλαδή.

Άρα ο “καλός μας γείτονας Μογγόλος ” δεν ψάχνει για να λύσει τώρα κανένα ενεργειακό η οικονομικό του πρόβλημα. Γκριζάρει την περιοχή για να την παζαρέψει διεκδικώντας παράλληλα 18 νησιά και όλη την Κύπρο θέλωντας να καταργήσει την Συνθήκη της Λωζάνης του 1923.

Ποιός νοσηρός εγκέφαλος μπορεί να σκεφτεί να μπει σε μια τέτοια εφ όλης της ύλης διαπραγμάτευση διακινδυνεύοντας τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Κύπρο με αυτούς που διατηρούν ακόμα στρατό Κατοχής πάνω της? Με τελικό αναμενόμενο αποτέλεσμα και το χάρισμα ενεργειακών αποθεμάτων στον τσαμπουκά της γειτονιάς? Η μήπως στην πρόθυμη κα Μέρκελ, που προσπαθεί να τους βάλει στο χέρι, και μέσα από μνημόνια, από το 2015?

Καμία συνεκμετάλλευση αυτού του πλούτου δεν μπορεί να γίνει όσο η Τουρκία θέλει να τον παζαρεύει με κυριαρχικά μας δικαιώματα και κάποιοι να θέλουν να τα υποθηκεύσουν για τα παλιά και νέα χρέη που δημιούργησαν, που είναι όσο το 1/60 της αξίας αυτών των πάγων!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ;;;ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ;;;;ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ;;;;

……………………………………………………………………………………….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ 19/3/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)


ΠΗΓΗ: ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
https://alfeiospotamos.gr/?p=45959


Δεν υπάρχουν σχόλια